Ingrediente
300 g de faină, 100 g salam (de orice fel), 100 g de cascaval, 4 oua fierte, patrunjel verde tocat, 15 g de drojdie, sare.Preparare
Se face un aluat din 300 g de faina, 15 g de drojdie, sare si apa pentru a se obţine un aluat ceva mai tare.Se lasa la crescut.Intre timp se da cascavalul pe razatoare, se taie salamul cubulete mici, se dau si ouale fierte pe razatoare, se adauga patrunjelul tocat si se amesteca toate cu aluatul pana se omogenizează.
Se mai lasa la crescut vreo jumătate de ora.
Se icalzeste cuptorul si se unge o tava de cozonac cu ulei sau margarina.
Se pune aluatul in tava si se mai lasa sa creasca cca 15-20 de minute, apoi se da tava la cuptor si se coace 35-40 de minute.
Mentiuni
Se consuma cald sau rece, taiat felii.Timp preparare : 50 minute
Complexitate : medie
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu