marți, 8 ianuarie 2008

Ciuperci cu marar

Ingrediente

1/2 Kg ciuperci, 100 ml untdelemn, o lingurita cu virf marar taiat marunt, o ceapa, 1/4 suc de rosii, piper, sare.

Preparare

Ceapa taiata marunt se caleste in tot untdelemnul, 4-5 minute, cu o jumatate lingurita cu sare, la foc mic, pana cand scade apa ce o lasa si devine lucioasa, se adauga apoi ciupercile, sucul de rosii si un varf de cutit piper, lasandu-le sa fiarba la foc mic, acoperite, 30-40 minute si adaugind putina apa pina ce se moaie.
Cind ciupercile sint fierte, sosul scazut numai cat sa le cuprinda si untdelemnul la suprafata, se

Mentiuni

Se servesc reci, ca fel intii.
Timp preparare : 50 minute
Complexitate : mica
adauga mararul si se sareaza dupa gust si, facultativ, se pun cateva picaturi de zeama lamaie.

Pofta buna!

Niciun comentariu: