miercuri, 9 ianuarie 2008

Cremvusti cu maioneza

Ingrediente

150 g maioneza, 3 perechi de cremvursti, 2 linguri vin, tarhon.

Preparare

Maioneza cu mustar, sare si zeama de lamiie, ca sa fie putin mai picanta, se subtiaza cu vinul, si se aromeaza cu tarhonul.
Cremvurstii se introduc in apa clocotita (cit sa-i cuprinda) si fara sa mai de apa in clocot se lasa 5-6 minute numai sa se infierbante.Se servesc imediat fierbinti (fara apa) in vas de portelan sau Jena, acoperiti ca sa nu se raceasca.Sosul se serveste din sosiera.Maioneza se poate inlocui cu sos olandez, sos remulad etc.

Mentiuni

Cremvurstii se pot servi cu mustar simplu sau cu hrean ras, proaspat, simplu sau asezonat cu sare, otet sau zeama de lamaie, putin untdelemn sau smantana si o lingurita de zahar.
Timp preparare : 20 minute
Complexitate : mica

Pofta buna!

Niciun comentariu: