miercuri, 2 ianuarie 2008

Oua umplute cu sunca sau salam

Ingrediente:

  • oua 8 buc
  • unt 50 g
  • sunca presata sau salam 200 g
  • castraveti in otet 75 g
  • lamaie 75 g
  • mustar 20 g
  • verdeata 1 leg
  • piper
  • sare

Preparare:

Se fierb ouale, se curata, se scot galbenusurile, se taie in doua, in lung, , se trec prin sita, se amesteca cu untul, mustarul, zeama de lamaie si se potriveste gustul cu piper si sare. Se adauga sunca sau salamul dat prin masina de tocat si castravetii in otet taiati cubulete si scursi bine. Se amesteca toata compozitia. Se umplu jumatatile de ou cu aceasta compozitie.

Mentiuni:

Se presara pe deasupra cu verdeata tocata marunt si se aranjeaza ouale pe un platou.

Timp Preparare:

20 '

Pofta Buna!

Niciun comentariu: