luni, 4 februarie 2008

Carne porc inabusita











Ingrediente:
500 g carne porc
o ceapa, ardei iute
otet alb
usturoi,
maghiran,
patrunjel,
sare,
ulei .

Preparare:

Am taiat carnea de porc,intre timp am prajit ceapa ,taiata intr-un vas impreuna cu putin ulei masline.

Cand s-a calit ceapa am adaugat carnita si 2 linguri de otet si am lasat-o sa fiarba la foc mic (inabusita).

Dupa cam o ora carnea e aproape facuta ,am adaugat un amestec din usturoi , patrunjel , ardei iute si maghiran.

Intre timp am facut si o salata de sfecla rosie , am razalit 4 sfecle coapte si le-am amestecat cu putin zahar, hrean, chimin.

Am servit cu pireu si castraveti murati si bineinteles salata de sfecla rosie.

Timp Preparare:

1 h 20 '

Complexitate:

redusa


Pofta buna!

Niciun comentariu: