duminică, 27 ianuarie 2008

Canelloni



















Ingrediente:
-1 kg carne tocata
- 1 ceapa mare rasa (sau 2 mai mici)
- praf de usturoi
- patrunjel tocat
- sare, piper
- 2 linguri faina de porumb amestecate in 2 pahare de lapte
- putin suc de rosii (sa coloreze foarte putin carnea)
- in jur de 25 clatite gata facute neindulcite (cu un praf de sare)
- putin ketchup
- cascaval ras ( sau alta branza pe care o aveti in casa)

Preparare:

Se caleste carnea tocata cu ceapa pana se evapora lichidul pe care-l lasa carnea;Se adauga usturoiul,patrunjelul,piperul,sarea.

Se adauga apoi cele 2 linguri de faina de porumb dizolvate in lapte.Se mai lasa putin pe foc.
Se umplu clatitele cu amestecul rezultat.
Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Pofta buna!

Timp Preparare:

nementionat

Complexitate:

redusa

Pofta buna!

Niciun comentariu: