Ingrediente  :                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       1 kg de carne de porc
2 cepe
250 ml vin( eu am pus alb demisec)
150 ml suc de rosii
4-5 castraveti( marisori)
100 ml smantana
1 lingura mustar
1 lingura ulei pt calit ceapa
sare
piper.
Preparare:
1. Am taiat ceapa marunt si am calit-o intr-o tigaie teflon cu doar o lingura de ulei si o cescuta de apa.Am tinut-o pana s-a evaporat apa.
2. Castravetii i-am taiat fideluta( ca pe morcovii pt. ciorba cand ii tai cu cutituil)
3. Carnea taiata felii de cca 1,5 cm am pus-o intr-o tigaie mai mare teflon si am rumenit-o pe ambele parti.
Cand s-a rumenit carnea: Se pun peste carne ceapa calita, castravetii si mustarul amestecat cu sucul de rosii si vinul.
Se lasa sa fiarba la foc mic.
Cand carnea s-a patruns si sosul s-a ingrosat am pus smantana si am mai lasat sa fiarba 2 min impreuna
       
Mentiuni:
Am mancat-o cu paste. Merge si cu piure de cartofi.
Timp Preparare:
nementionatComplexitate:
redusaPofta buna!

 
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu