Ingrediente 4 felii de jambon crud (de Parma sau de Bayonne)
1/2 pepene galben
250 gr de salata verde asortata
12 rosii aperitiv sau 2-3 rosii mai mari
masline negre
miez de nuca ( eu nu am avut in casa, am pus pignon de pin)
20 gr branza roquefort sau bleu ( varietati de la noi din franta)
Vinegreta:
ulei de nuci,
otet ,
sare
Preparare:
Formati cu o lingura speciala (lingura pariziana) "mingi" din pepenele galben. Aranjati salata verde pe un platou.
Adaugati feliile de jambon rulate in coronite apoi miezul de nuca si apoi mingile de pepene galben.
Decorati cu rosiile taiate in bucatele si cu masline.
Firimitati branza peste salata. Puneti vinegreta in momentul servirii.
Pofta buna!
Timp Preparare:
10 'Complexitate:
redusaPofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu