marți, 19 februarie 2008

Carne de vita cu mazare si ciuperci










Ingrediente:


500 g. carne de vita
200 g. ciuperci din conserva
200 g mazare congelata
100 ml. vin rosu
200 ml supa de legume (cub knorr+apa)
1 ceapa taiata marunt
3 catei de usturoi taiati marunt
2 linguri amidon (sau faina)
4 linguri ulei
1 lingura zahar
sare, piper, maghiran , marar

Preparare:

Taiem carnea in bucati potrivite presaram sare si piper . Punem uleiul intr-o cratita adaugam cateii de usturoi ii lasam 1-2min. apoi ii aruncam . Adaugam carnea, ceapa, si supa de legume, lasam sa fiarba pana ce carnea este moale (intra furculita usor in ea).

Separat amestecam amidonul , zaharul, vinul , zeama de lamiae, maghiranul, si 100ml apa.

Cand carnea este aproape fiarta , adaugam ciupercile, mazarea si amestecul de vin , potrivim de sare si piper si mai lasam pe foc 10-15min.

La sfarsit presaram marar si punem un capac (5-10min), apoi ridicam. Veti vedea ce aroma minunata va avea mancarea.

Timp Preparare:

nementionat

Complexitate:

redusa

Pofta buna!

Niciun comentariu: