marți, 19 februarie 2008

Fahejas mezes (Galuscute cu miere si scortisoara)









Ingrediente: Pt. galuscute:
300gr faina
1 ou
si un pic de apa

Mai avem nevoie de:
40 gr rama
50 gr miere de albine
100-150 ml lapte
zahar praf 2-3 linguri
1 - 2 lingurite scortisoara
1 praf de sare in galuscute

Preparare:

Galuscutele se fierb in apa cu sare, se strecoara.

Se pune la incalzit rama si se pun in el galustile si se tine 1-2 minute pe foc, dupa care se toarna intr-un vas uns cu rama. Laptele il punem sa se incalzeasca si punem in el si mierea de albine sa se topeasca si asa il punem peste galuscute si se da la cuptor pana scade de pe el laptele si deasupra se rumeneste un pic.



Timp Preparare:

nementionat

Complexitate:

redusa

Pofta buna!

Niciun comentariu: