luni, 4 februarie 2008

Sos espagnole

Ingrediente : 250 ml supa consome de vita (cu legume pt aroma), 40 g unt
patrunjel, piper,sare, o ceapa intepata de 2 cuisoare,
dafin, cimbru si bulion de rosii.

Preparare:

Se prepara o supa consome de vita (cu legume pt aroma).
Se caleste o lingura de faina in 40 g unt, cand este blond-brun se adauga 250 ml de supa incetul cu incetul si se amesteca departe de foc pentru 15 minute.
Se adauga patrunjel, piper,sare, o ceapa intepata de 2 cuisoare, dafin, cimbru si se pune la fiert la foc mic pt o ora. Se raceste se lasa sa se aleaga grasimea, se pune din nou la fiert adaugandu-se bulion de rosii.

Se fierbe inca 30 de minute pe foc mic.Cand e gata se trece prin strecuratoare.

Timp Preparare:

30 '

Complexitate:

redusa

Pofta buna!

Niciun comentariu: